jhgmjh thanks-tall
NOUTĂȚI / 16 octombrie, 2018

Clienții despre Summit Events : ”Altfel de experiență, altfel de atitudine”

Noi, oamenii, suntem niște ființe complexe, dar interesante. De ce? Pentru că atunci când întâlnim o anumită persoană, o analizăm din cap până în picioare, ne facem careva concluzii și punem verdictul final: fie acceptăm persoana, fie o respingem. Ori ea devine un prieten/partener/aliat, ori o dezaprobăm într-atât, încât evităm orice gen de întâlnire cu ea.

Aceeași relație o am eu și cu locurile sau localurile pe care le vizitez. Fie îmi place și revin cu o deosebită plăcere în mod regulat, fie nu îmi place și nu recomand nimănui frecventarea acelui loc.

E foarte simplu! Acest lucru îl explic prin faptul că absolut totul este legat de emoții și amintiri, iar un loc, dacă stârnește un amalgam de emoții pozitive, mă va face să vreau și să caut ocazii să mă întorc de nenumărate ori acolo, ba chiar mai mult, să-mi aduc prietenii să se bucure și ei de același emoții.

Și tocmai aceste emoții le-am descoperit la Summit Events. Mai întâi, am descoperit localul când de mai multe ori invitată la diferite evenimente și conferințe, ca participant și ca vorbitor. Și de fiecare dată, mă convingeam că toate seviciile erau chiar atât de extraordinare cum mi-au părut și la prima vedere.

Anume acest lucru m-a determinat să trec relația mea cu localul la un nou nivel – să organizez deja eu evenimente aici. Să invit lumea și să fiu responsabilă de emoțiile lor de această dată. Și nici măcar în aceste circumstanțe, nu am avut ocazia să mă dezamăgesc sau decepționez măcar câtuși de puțin.

Ultimul eveniment pe care l-am desfășurat aici a avut loc pe 26 septembrie – Masterclass: Află cum să promovezi tu personal afacerea/produsul. Să zic că totul a trecut minunat sau că a depășit orice așteptare pe care o aveam – e să nu zic nimic!

Cu alte cuvinte, dacă aș avea posibilitatea să călătoresc în trecut și să fac careva modificări referitor la eveniment, nu aș face absolut nici o schimbare, iar Summit Events ar fi pilonul de bază, pe care nu l-aș mișca din loc nici în ruptul capului!

Și toate astea datorită emoțiilor pe care mi le-a dăruit sala și echipa, la fel ca și starea de bine, confort și siguranță.

La sigur prietenia mea cu Summit Events este una deosebită, frumoasă și relația noastră va dura pe termen lung. Și sunt ferm convinsă că încă foarte multe idei și proiecte la care lucrez acum vor vedea lumina zilei anume în acest local!

Semnat: Adriana Arnaut, Agenția CreativeAd