We make great events happen

SINCE 2007

Bine ați venit pe pagina oficială a Centrului de Conferințe Summit Events. Din 2007 încoace, creăm experiențe frumoase pentru partenerii noștri B2B și mai nou pentru clienții noștri B2C. Muncim cu pasiune și cu valori clar declarate, pentru a oferi clienților servicii de înaltă calitate, încredere și responsabilitate pe parcursul evenimentelor și parteneriatelor. Echipa noastră zilnic învață să fie în fie mai bună, să se adapteze noilor cerințe post-pandemice – digitale și de siguranță.  

Ne angajăm să dezvoltăm cultura de afaceri din Moldova, promovând bune practici antreprenoriale și încurajând atât femeile, cât și bărbații din echipa noastră. Vă mulțumesc, dragi parteneri, pentru colaborările trecute și vă invit să ne vizitați pentru ulterioare parteneriate de succes!

Cu respect, Managing Director
Semnatura
Detalii
5 SĂLI CU CAPACITĂŢI DIFERITE

Centru de Conferințe Summit Events pune la dispoziție mai bine de 800m2 de stațiu funcțional, pentru desfășurarea unei game largi de evenimente, începând cu traininguri și seminare și finisând cu conferințe internaționale și evenimente festive private. Având la activ peste 6000 evenimente găzduite, Summit Events are sala potrivită și pentru următorul Dvs. eveniment important.

NOUTĂȚI ȘI MEDIA

IMPRESIA E CEEA CE ARE VALOARE

Personal foarte amabil, flexibilitate și bunăvoință din primul minut și până la finele evenimentului. Calitatea și gustul alimentelor la un nivel foarte înalt. La sigur voi recomanda și pentru alte evenimente.

Valentina Dobrovolschi

Asociația ASRP

Experiența Summit este foarte bună – receptivi la toate solicitarile urgente, cooperanți, flexibili, zero rezervații. Totul a fost la nivel foarte înalt! Mulțumesc!

Lucia Aprodu

Proiect UE

Un restaurant mega super, mâncarea gustoasă, decor superb, deservirea la nivel, atmosferă plăcută.
Sunt foarte mulțumită că am ales anume acest local ca să sărbătorim ziua noastră specială.
Multumim echipei Summit Events, sunteți the best!!!

Valeria Romanova

Privat

Sunt cei mai tari! De fiecare dată dau dovada de profesionalism, flexibilitate, inovație, creativitate, ospitalitate!

Grigore Gurau

Facebook review

Rămânem de fiecare dată cu impresii doar pozitive, începând cu persoana de contact, apoi contabilitatea receptivă și flexibilă și nu în ultimul rând personalul pentru suport tehnic și recepția – foarte amabili și pozitivi toți. Mulțumim!

Oxana Buzovici

UORN

Personalul a dat dovadă de responsabilitate și un grad înalt de profesionalism. Plăcintele de la coffee break au fost apreciate. Conferința a fost un real succes și asta fără îndoială datorită implicarii la toate etapele a personalului Summit. Mulțumim!

Violeta Prepeliță

Misiunea Înalților Consilier UE în Moldova

Suntem fericiți. Foarte flexibili în privința organizării și achitării. Toate serviciile au fost perfect executate!

Ian Brand-Weiner

OECD