sqs1 sqs2
NOUTĂȚI / 15 aprilie, 2016

Încă un proiect social pe care îl susținem cu drag

Ne bucură parteneriatele care ne oferă oportunitatea de a contribui la o cauză nobilă, în folosul societății în care trăim și ne desfășurăm activitatea.

Câteva săptămâni în urmă am avut frumoasa ocazie să cunoaștem un grup de tineri entuziaști, dornici de a schimba spre bine societatea, membri ai Clubului Rotaract Chișinău. După cum este specificul activității Clubului, concursul inițiat de ei – SQS (Speeches Questions Sand),  are scop dublu: unul este promovarea libertății de exprimare, libertății de gândire și umanismului și al doilea este de a contribui, prin vânzarea biletelor, la acumularea de fonduri pentrurepararea a doua gradinițe și anume baia gradiniței Nr. 100 și spațiul de agrement al gradiniței Nr. 145. Prin intermediul diferitor proiecte, tinerii, acumulează bani în trezoreria Rotaract, pentru ca mai apoi să fie utilizați pentru repararea acestor spații pentru copiii ce frecventează aceste grădinițe.

Este lăudabilă această inițiativă și Summit Events cu drag s-a alăturat în calitate de partener, pentru a găzdui prima etapă a concursului SQS. Nu ne rămâne decât să le dorim succese în implementarea a cât mai multe proiecte cu motivație caritabilă și socială.
Mai jos puteți urmări câteva poze de la eveniment.