EM Article_1 EM Article_2
NOUTĂȚI / 27 iunie, 2017

De ce merită să încredințați evenimentul Dvs., profesioniștilor?

Industria MICE (meetings, incentives, conferences, exhibitions) este una relativ tânără, prin urmare școli sau proceduri/reguli scrise despre modul cum orgnizăm un eveniment de succes nu există încă, cel puțin bine conturate și mai cu seamă în Moldova. Astfel toți organizatorii de evenimente învață în proces care sunt premisele unui eveniment perfect, dar și factorii care l-ar putea compromite. Dacă doriți ca procesul să fie cât mai puțin obositor și stresant sau mai ales dacă sunteți novice în această activitate, e absolut necesar să optați doar pentru parteneri profesioniști. Și aici ne referim la: locații pentru evenimente, companii de catering, unități de cazare, companii de publicitate, companii turistice și mulți alți prestatori de care ați putea avea nevoie, în dependență de anvergura evenimentului planificat. În aceași ordine de idei, este importantă și echipa din culise care va asista și asigura anumite procese cum ar fi: înregistrarea participanților, hosting, pregătirea și distribuirea materialelor și multe alte detalii mici, dar considerabil de solicitante. Check-list-ul este lung, iar responsabilitatea e copleșitoare,

DAR…

Există companii și persoane care au expertiză în domeniu, mii de evenimente organizate și care mai și acoperă mai bine de jumătate din serviciile menționate mai sus. Una din astfel de companii este Centrul de Conferințe Summit Events, care are la activ 10 ani de experiență și tot instrumentarul pentru a realiza cele mai îndrăznețe concepte de eveniment. Chișinău se bucură de locații numeroase pentru evenimente business, însă îndemnul nostru este să vă încredințați evenimentele doar profesioniștilor.
În viziunea Summit Events a fi profesionist înseamnă să ai:
• Misiune și valori promovate de fiecare membru de echipă
• Expertiză în domeniu și portofoliu promițător
• Parteneri verificați
• Garanție a succesului

Cu alte cuvinte, vă îndemnăm nu doar să alegeți o locație pentru evenimentul Dvs, dar să alegeți un Partener, care va asigura realizarea unui eveniment cap-coadă, fără rezerve, cu 100% implicare și angajament. Vă invităm să alegeți Summit Events & Conference Center – partenerul de încredere care oferă mai mult decât spații, ci o întreagă echipă, care va deveni parte din evenimentul Dvs. important.

Cereți acum o ofertă la office@summit.md