Дизайн без названия (1) Summit Events Entrance
NOUTĂȚI / 25 ianuarie, 2024

Summit Events- anul 2023 în cifre

Anul 2023 a adus cu sine atât provocări cât și oportunități pentru Complexul Summit Events, dar cert este faptul că a fost un an plin și memorabil. Analiza anului anterior este, în primul rând, un exercițiu strategic, care ne motivează spre îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre. Iar în al doilea rând, este un prilej minunat să trecem în revistă, dar și să împărtășim cu voi performanțe cu care ne mândrim. 

În 2023, au pășit pragul Complexului Summit Events aproximativ 24000 persoane, iar mai jos am listat alte câteva cifre importante pentru noi și curioase pentru voi:

  • Evenimente de succes: În sălile centrului de conferințe Summit Events, au fost organizate peste 670 evenimente, oferind organizatorilor o experiență plăcută, iar participanților – atmosferă prielnică studiului, dezvoltării și relaționării.
  • Parteneriate distinse: Colaborarea strânsă cu peste 10 de parteneri internaționali și naționali, inclusiv: Council of Europe, UN Women, IREX, GIZ, OSCE și multe alte organizații.
  • O gazdă primitoare oaspeți: Summit Villa a cazat peste 250 persoane din peste 15 țări.
  • Catering full-service: Am livrat servicii de catering în peste 30 locații, din Chișinău și din afara acestuia.
  • Diversitate în organizare: Echipa Summit a contribuit la succesul unui spectru larg de evenimente. Am reușit să numărăm 21 tipuri de eveniment, printre care: conferințe, workshop-uri, traininguri, masterclass, petreceri aniversare etc.
  • Echipament și inovație: Au fost investiți peste 25000 euro în modernizarea echipamentelor tehnice pentru o asigura o desfășurare impecabilă a evenimentelor.
  • Angajamentul social: Implicarea în 2 proiecte de caritate: campania de Paști „Masa Bucuriei” organizate de Misiunea Socială „Diaconia” și evenimentului de caritate ,,Power Catalyst’’, inițiat de clubul ”Interact Chișinău”, prin care se urmărește informarea asupra oportunităților de carieră, promovarea dezvoltării personale și educarea tinerei generații. Iar responsabilitatea față de mediul înconjurător și grija pentru comunitatea în care ne desfășurăm activitatea am demonstrat-o prin zero pet-uri comercializate și utilizate la evenimentele centrului de conferințe.

Aceste cifre nu fac altceva decât să sublinieze angajamentul continuu al Summit Events. De la organizarea de conferințe și traininguri până la crearea de experiențe gastronomice la petreceri și evenimente speciale, Summit rămâne la nivel. O certitudine este și faptul că nu am fi avut un 2023 atât de bun, dacă nu am fi contat pe o echipă dedicată și pasionată, dar și pe clienți binevoitori și deschiși spre colaborare, cărora le mulțumim că au fost parte din al nostru memorabil 2023!

Pentru alte noutăți Summit Events, vă invităm să ne urmăriți și pe:

Facebook

Instagram