poza5-01 poza-2-1
NOUTĂȚI / 7 februarie, 2023

5 lucruri pentru care suntem recunoscători anului 2022

Summit Events & Conference Center a avut mereu drept obiectiv facilitarea procesului de planificare a unui eveniment pentru organizatori și managerii de proiect. Pornind de la aceasta, continuu căutăm și implementăm soluții inovative pentru asigurarea confortului oaspeților noștri.
Anul 2022 a fost provocător din motive bine cunoscute de toți, dar totodată a semnificat și revenirea în forță după 2 ani de pandemie și restricții. În pofida situației în care s-a pomenit țara noastră, am muncit în continuare, pentru ca la final să ne mândrim cu realizări destul de importante pentru noi, ca și echipă și ca prestator de servicii. Vrem să le împărtășim cu voi, cei care ne urmăriți și ne susțineți.

 1. Update al echipamentului tehnic
  În 2022 a fost achiziționat echipament tehnic nou, care ne permite să deservim concomitent 3 evenimente ce implică echipament de traducere simultană, chiar și în format hybrid.
 2. Event Management la un nou nivel
  În 2022 am acumulat experiență valoroasă în prestarea serviciilor de event management pentru organizațiile care desfășoară evenimente în sălile Summit, dar și în afara locației, printre care: coordonarea serviciilor de transport, rambursarea costurilor de transport participanților, design-ul și pregătirea materialelor personalizate pentru eveniment, monitorizarea procesului de întâmpinare și acomodare a oaspeților din străinătate, coordonarea aspectelor tehnice, inclusiv a celor de traducere, etc.
 3. Achiziționarea unui generator electric
  O îmbunătățire importantă realizată în 2022 este instalarea unui generator electric pentru siguranța evenimentelor desfășurate la Summit, chiar și în condiții de deconectare a energiei electrice de la prestator. În afară de aceasta, dorim să vă informăm că Summit este în căutarea metodelor alternative de energie și în scurt timp sperăm să venim cu noutăți și în acest sens.
 4. Oameni noi și valoroși în echipă
  În 2022 am mărit echipa, prin alăturarea a noi membri energici și creativi, care aduc un nou suflu în activitate. Ne mândrim cu Larisa, care are grijă de brandul Summit, dar și de prezența noastră în social media. La fel, urăm bun venit colegilor noi din deservire și bucătărie.
 5. Contracte noi – oportunități noi
  Ne entuziasmează nespus semnarea a câtorva contracte importante de colaborare, care ne vor oferi oportunitatea de a organiza și găzdui evenimente importante în 2023. De asemenea, 2022 a fost marcat de câteva evenimente de amploare, care ne-au provocat să devenim mai buni. Pe această cale, mulțumim partenerilor care ne-au încredințat proiectele. Aici menționăm: OSCE, Council of Europe, UN Women, IREX, GIZ, Peace Corps și multe alte organizații locale și internaționale.

Suntem recunoscători lui 2022 și avem planuri mari pentru 2023!
Proiecte de renovare în derulare, obiective clare de dezvoltare, intenții de inovare, strategii de loializare pentru clienți și oferte bune pentru parteneri, toate acestea pentru a realiza misiunea care ne-am asumat-o 15 ani în urmă – de a fi în continuare un partener de încredere pe piața evenimentelor business din Republica Moldova.

Pentru alte noutăți Summit Events, vă invităm să ne urmăriți și pe:
Facebook: https://www.facebook.com/summit.events
Instagram: https://www.instagram.com/summitconference_md/