sărbătorește cu noi iar noi te premiem Summit Events Entrance
NOUTĂȚI / 11 decembrie, 2023

Summit Events sărbătorește 16-ani de excelență

În inima orașului Chișinău, Centrul de Conferințe Summit Events a fost un pilon al excelenței în domeniul evenimentelor business timp de 16 ani remarcabili.

Fondatoarea și directoarea Summit Events, Doina Ursachi celebrează cu emoții fiecare aniversare a Centrului:
”De-a lungul anilor, am fost onorați să organizăm și să găzduim o multitudine de evenimente, de la conferințe până la sărbători private memorabile, atât pentru clienți locali, cât și internaționali. În noiembrie, suntem încântați să sărbătorim acest moment important pentru noi și ce modalitate mai bună de a împărtăși bucuria decât prin a oferi cadouri oaspeților noștri, în cadrul unei tombole aniversare!”

La tombola aniversară pot participa absolut toți oaspeții centrului din această perioadă. Participarea este garantată de un gând bun scris cu ocazia acestei sărbători importante pentru noi. Așadar în perioada: 16 noiembrie – 16 decembrie, oferim 16 cadouri frumoase, cu ocazia celei de-a 16-a aniversare Summit Events.

Vă invităm să descoperiți oportunitatea minunată de a beneficia de experiența noastră de 16 ani în domeniul organizării de evenimente. Fie că organizați un seminar corporativ, o lansare de produs sau o adunare festivă, lăsați Summit Events să fie aliatul succesului dumneavoastră și în 2024!

De ce clienții aleg Summit Events?

  • Facilități complementare pentru experiențe all-in-one;
  • Spații de evenimente flexibile pentru diferite capacități și necesități;
  • Personal profesionist și dedicat;
  • Locație centrală și convenabilă.

Noi, echipa Summit Events, mulțumim clienților pentru 16 ani de încredere acordată și pentru că au ales să facă parte din această călătorie. Sunteți bineveniți să creați noi povești de succes în viitorul apropiat, împreună cu Summit Events!

Pentru rezervări și cereri de ofertă, contactați-ne la:
0786 0000 8
office@summit.md