profile article-01 landscape article-01
NOUTĂȚI / 19 martie, 2020

Summit Events – partenerul tău MICE în Moldova

În 2007, Summit Events a devenit primul centru de conferințe din Moldova, specializat exclusiv pe desfășurarea conferințelor și a altor evenimente business. În 2016, Summit devine gazdă și pentru evenimente private. Pe lângă organizarea de petreceri, recepții și nunți, lansarea Restaurantului Summit a condiționat dezvoltarea serviciului catering. În 2019, ca o completare a grupului, Summit Rent vine cu servicii de închiriere mobilier, corturi, textile și alte accesorii.

Pentru noi, a crește înseamnă să rămânem focusați pe nevoile fiecărui client și detaliile fiecărui eveniment. Misiunea noastră este să asigurăm desfășurarea cu succes a oricărui tip de eveniment; creând valoare pentru client; încurajând abordarea flexibilă și individuală a fiecărui proiect; instruind constant personalul; rămânând receptivi la cerințele pieței, în condiții de maximă responsabilitate socială și de afaceri. Summit Events poate fi considerat cu mândrie unul dintre cei mai de încredere parteneri MICE din Moldova, cu un portofoliu promițător de colaborări. Summit Events a contribui la buna desfășurare a evenimentelor multor organizații locale și internaționale importante precum: Organizația Națiunilor Unite, Consiliul Europei, Fundația Est-Europeană, Camera de Comerț Americană din Moldova, Asociația Națională a Companiilor din Domeniul Tehnologiilor Informaționale și al Comunicațiilor, Reprezentanța Băncii Mondiale în Moldova, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Guvernul Republicii Moldova, Culmen International LLC, KRKA Pharmaceuticals, Philip Morris International, etc.

La Summit Events lucrăm cu pasiune și cu valori clar declarate, pentru a deveni partenerul preferat în Moldova, pentru segmentul evenimentelor MICE. Prin urmare, dacă aveți nevoie de o locație cu echipă profesionistă sau asistență logistică pentru evenimentele din afara complexului, servicii excelente de catering sau un restaurant minunat pentru o petrecere, vă rugăm să nu ezitați a ne contacta pentru ulterioare parteneriate de succes.


(+373) 786 0000 8  /  office@summit.md