img1 img2
NOUTĂȚI / 12 aprilie, 2017

Servicii profesioniste de Catering pentru evenimentul tău

Summit Catering sau mai nou Summit Restaurant & Catering este prezent pe piața serviciilor de catering de mai bine de 9 ani și a evoluat în ritm cu tendințele mondiale în domeniu. În prezent, se bucură de capacitatea de a asigura catering – full service, ceea ce presupune:varietate de bucate și amenajamente, textil și floristică, deservire profesionistă, echipament modern, transport specializat, mobilier specific și nu în ultimul rând consultanță și suport pe tot parcursul evenimentului.

O astfel de prestație a avut loc weekendul trecut la prezentarea unui produs nou în salonul DAAC Hermes Skoda. Aici au fost deservite mai bine de 300 de persoane, pe parcursul a 2 zile de prezentare. S-au servit preponderent gustări tip fingerfood și un asortiment de băuturi soft și alcoolice. Am primit un feedback bun și aceasta e satisfacția noastră cea mai mare. Vedeți pozele de mai jos.

Mai mult decât atât, considerând ritmul accelerat al vieții, un serviciu de catering livrat prompt si calitativ este tot mai des solicitat chiar la domiciliu sau în oficii. Prin urmare catering nu mai este doar un serviciu pentru evenimentele de business, dar o soluție la provocările zilnice. Așadar, nu ezitați să ne încredințați următoarea sărbătoare de familie sau petrecere în aer liber. Bucate savuroase și sănătoase vor fi livrate, aranjate și deservite la locația Dvs. în condiții de maximă acuratețe și siguranță.
Cereți o ofertă acum la 078600008 sau office@summit.md. Veți fi plăcut surprinși!