Sala Albastra Blue
NOUTĂȚI / 19 iunie, 2024

NEW! Smart Board – beneficii și particularități

Dacă sunteți în căutarea unei soluții inovatoare pentru a vă îmbunătăți experiența de prezentare și comunicare, atunci veți fi încântați să aflați despre noul Smarta Board și funcțiile sale avansate. Haideți să descoperim împreună principalele caracteristici și beneficii ale acestui echipament de ultimă generație.

Smart Board-ul este mult mai mult decât un panou interactiv – este o unealtă puternică care poate transforma complet modul în care comunicați și colaborați în cadrul evenimentelor. 

Iată câteva dintre cele mai importante funcții ale acestui dispozitiv:

  • Utilizarea drept flipchart – vă oferă posibilitatea de a crea scheme, de a lua notițe și de a prezenta informații într-un mod vizual și interactiv.
  • Acces direct la resurse digitale –  vă permite navigarea pe internet și accesul la diverse resurse digitale. Fiind conectat online, puteți accesa rapid documente, prezentări, imagini și videoclipuri.
  • Cameră video live – vă permite înregistrarea evenimentului și conectarea online cu participanții remote.
  • Interacțiune în timp real – vă oferă capacitatea sa de a interacționa în timp real cu participanții remote. Prin utilizarea instrumentelor de colaborare, puteți solicita feedback în timp real și puteți împărtăși idei cu ușurință.
  • Adăugarea de notițe și comentarii – vă permite să adăugați notițe și comentarii pe documentele afișate pe ecran, facilitând colaborarea și schimbul de idei între membrii echipei. 

Smart Board-ul reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru îmbunătățirea procesului de comunicare și prezentare în cadrul evenimentelor de tip training, workshop sau prezentare de produs. Nu ezitați să descoperiți toate avantajele pe care le oferă noul Smart Board și să vă îmbunătățiți experiența în Sala Albastră de la Summit Events!