Terms & conditions

INTRODUCERE

Accesul si utilizarea acestui website sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitari sau calificari, condițiile și termenii de utilizare ale acestui website, vă rugăm să părăsiți acest website.

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Website-ul și tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare, toate textele și imaginile (în continuare “conținut”), care sunt în proprietatea și sub dreptul de autor (copyright) al Summit Events, cu toate drepturile rezervate.

Summit Events acordă permisiunea de a descarca Conținutul, însa doar pentru folosul personal și ne-comercial și cu condiția de a vă conforma cu informațiile referitoare la dreptul de autor (copyright) și alte drepturi de proprietate intelectuală cuprinse în Conținut;
Nu aveți permisiunea:

  • să republicati conținutul acestui website;
  • să vindeți, să autorizati, să acordați o licență de folosire a conținutului acestui website;
  • să reproduceți, să copiați sau să folosiți Conținutul în alt mod, fără acordul în scris al Summit Events;
  • să folosiți website-ului într-un mod ce prejudiciază sau ar putea prejudicia disponibilitatea, securitatea și accesibilitatea website-ului; sau într-un mod ilegal, fraudulos sau păgubitor; sau în legătură cu scopuri/activități ilegale, ilicite, frauduloase sau păgubitoare;
  • să utilizați acest website pentru a transmite orice fel de material ilegal, de amenințare, obscen, pornografic sau defaimator.

Utilizarea acestui website este în totalitate pe contul Dvs. Summit Events sau orice alta parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea website-ului nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legatură cu utilizarea acestui website sau a conținutului său.

LIPSA GARANȚIILOR

Întreg Conținutul acestui website poate fi modificat și vă este oferit “ca atare” fără a se oferi nici o garanție de nici un fel, fie aceasta expresă sau implicită.

Fără a leza caracterul general al paragrafului precedent, Summit Events nu garantează că:

  • acest website va fi disponibil în mod constant; sau
  • informația de pe acest website este completă, adevărată sau exactă.

Nimic de pe acest website nu poate fi considerat conseliere de nici un fel, prin urmare se recomandă contactarea unui consultant.

 

CONFIDENȚIALITATE

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail pe care le introduceți pe website vor fi considerate confidențiale. Orice altfel de materiale pe care le transmiteti pe acest site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

REVIZUIRI ALE ACESTOR TERMENI ȘI CONDIȚII

Summit Events poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Condiții de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteți obligat să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați această pagină a website-ului în mod periodic pentru a lua cunoștință cu termenii și condițiile de utilizare actualizate.

În caz de încălcare a acestor termene și condiții de utilizare a website-ului, Summit Events poate întreprinde măsuri, dacă consideră necesar, cum ar fi chiar suspendarea accesului dvs. la acest website.

LEGISLATIE APLICABILA SI JURISDICTIE

Acești termeni și condiții de utilizare și utilizarea acestui website sunt guvernate de legile din Republica Moldova. Instanțele competente din Moldova vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor aparea în legătură cu prevederile termenilor și condițiilor de utilizare și/sau Conținutul website-ului.

ÎNTREGUL ACORD

Acești termeni și condiții constituie întregul acord între Dvs și Summit Events, în legătură cu utilizarea acestui website; și înlocuiesc toate acordurile anterioare în ceea ce privește utilizarea acestui website.