titlu Cover
NOUTĂȚI / 22 iunie, 2017

Experts Battle, eveniment susținut de Summit Events

Credem că fiecare om are nevoie de instruire continuă, experiențe noi împărtășite și oameni versați în preajmă, pentru dezvoltarea atât personală, cât și profesională. Anume din acest motiv, am decis să ne alăturăm proiectului Experts Battle, inițiat de Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova. Aici sunt invitați oameni cu expertize valoroase în diferite domenii, pe care sunt gata să le împărtășească cu alții.

De această dată s-a abordat tema motivării angajaților, ca să atingă performanțe maxime. Motivația, mai nou, a devenit unul din factorii cheie în atingerea succesului unei afaceri. În calitate de experți, au fost invitați 4 antreprenori, care au vorbit publicului despre cum reușesc ei să-și motiveze angajații ca să atingă performanță maximă. Am avut oportunitatea să învățăm de la Luminița Suveică, medic șef sanitar, Centrul de Sănătate Publică; Angela Gladei, director Total Leasing and Finance; Oleg Efrim, managing partner, Birou de Avocați “Efrim, Roșca și Asociații”; și Peter-Vlad Ianusevici, Fondator, Academia “Nicolae Dumitrescu”. La eveniment au fost prezenți membri AFAM, dar și clienții Summit, care au fost interesați de acest aspect al unei afaceri.
„Până la urmă sper că, ascultând ce au avut de spus experții, invitații își vor putea crea în organizațiile lor un sistem propriu de motivare și management al performanței. Concluzia principală este că liderul fără echipă nu-și poate atinge scopurile. Nu există un răspuns general valabil la întrebarea cum să faci să funcționeze bine o echipă. Fiecare lider trebuie să găsească soluția ideală pentru propria echipă, însă cu siguranță este de folos să auzi ce metode aplică alte organizații”, a declarat Otilia Drăguțanu, moderatorul „Experts Battle”.

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova în parteneriat cu Summit Events & Conference Center. Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova – AFAM este un ONG creat în anul 2013, care are misiunea de a susține creșterea potențialului feminin în domeniul antreprenorial și managerial în Republica Moldova.