cover articol main cover articol
NOUTĂȚI / 11 iunie, 2018

Sala Barcelona – o gură de aer proaspăt pentru evenimente de success

Pentru diversitate, comoditate și avantaj pentru clienții noștri, am creat și lansat o nouă bijuterie a complexului Summit Events – sala Barcelona.

Ideea acestei săli a apărut încă în 2016, sursa de inspirație fiind clienții noștri și dorința noastră de a aduce un suflu nou spațiilor Summit Events. Barcelona reflectă cei 10 ani de experiență în domeniu și simbolizează răspunsul nostru la încrederea și loialitatea oferită de oaspeții noștrii, în tot acest răstimp. Fiecare detaliu este gândit pentru a ne reflecta personalitatea și pentru a vă oferi un plus de comoditate și confort în munca Dvs. deloc ușoară de a organiza evenimente.

Sala Barcelona vă cucerește prin designul aerian cu nuanțe catalane, spațiul generos și abundența de lumină naturală. Aflată la parter, sala dispune de lobby separat și ieșire directă la terasa complexului. Astfel, participanții evenimentelor pot savura o cafea bună în aer liber, în perioda caldă a anului.

Din funcționalul sălii, este important de știut că permite amenajări variate și multiple, pentru un maxim de 130 persoane.

Vă invităm să cunoașteți Barcelona, o dedicație sinceră pentru toți organizatorii de evenimente, din partea complexului Summit Events, cu ocazia celor 10 ani de evenimente perfecte!