sdr_vivid BeFunky-collage 1 SITE
NOUTĂȚI / 29 mai, 2020

Evenimentele la terasă – mai actuale ca niciodată

Simți necesitatea de socializare, dar totuși rămâi reticent/ă în privința întrunirilor?

Pentru că viața treptat revine la normal, pentru că totuși există un calendar al întrunirilor care trebuie să îl respecți tu și echipa ta, pentru că sunteți dornici de comunicarete încurajăm să optezi pentru evenimentele la terasătraining-uri, team building-uri, prezentări sau chiar conferințe. Și uite aici câteva motive de a face această alegere:

Aer. Orele petrecute zilnic la birou sau acasă în carantină simt necesitatea unui echilibru, mai ales că vara este perioada potrivită pentru a profita de evenimentele în aer liber. Totuși o gură de aer în plus oferă mai multă siguranță emoțională.

Oameni. Oaspeții tăi vor fi mai binedispuși, pentru că ei, la fel ca și tine, sunt ființe ce simt setea de comunicare, în aer liber. La terasă cu siguranță training-ul va da mai multe roade ca de obicei. Sau team building-ul va fi mai senin decât ar fi fost vreodată și va contribui la îmbunătățirea performanțelor organizaționale. În general revederile vor fi mai pline de viață.

Securitate. Iar în contextul situației de față, Summit Restaurant propune servirea personalizată a pauzei de cafea și prânzului pentru fiecare participant la evenimentele organizate pe teritoriul Terasei Summit și a Complexului în general, în condiții de maximă igienă și siguranță.

Echipă. Să nu uităm și de Echipa Summit care este dornică de evenimente, de oaspeți și care de peste 12 ani se dedică pentru reușita fiecărui eveniment.

Rezultate. Cu alte cuvinte, alegând să petreci evenimentul la terasă, alegi nu doar locația, ci mai degrabă o evadare revigorantă într-un mediu propice studiului și interacțiunii, care poate genera doar rezultate frumoase.

Acestea ar fi câteva motive să optezi pentru evenimentele la terasă, la Terasa Summit, ferită de zgomotul urban, umbrită de Caisul Summit și cu miros de cafea și croissante proaspete, unde ești în siguranță și unde inspirația te așteaptă!


Pentru Informații și Rezervări: 0786 0000 8