We make great events happen

Since 2007

Bine ați venit pe pagina oficială a Centrului de Conferințe Summit Events. Din 2007 încoace, ne-am propus împreună cu echipa, în fiecare zi să fim mai buni decât ieri, să înregistrăm creșteri constante și să creăm o bază solidă de clienți mulțumiți. Muncim cu pasiune și cu valori clar declarate, pentru a deveni partenerul preferat în Moldova,

pentru segmentul evenimentelor MICE. Vă mulțumesc, dragi parteneri, pentru colaborările trecute și vă invit să ne vizitați pentru ulterioare parteneriate de succes.

Cu respect, Managing Director
Semnatura
Detalii
5 săli cu capacităţi diferite

Centru de Conferințe Summit Events pune la dispoziție mai bine de 500m2 de stațiu funcțional, pentru desfășurarea unei game largi de evenimente, începând cu traininguri și seminare și finisând cu conferințe internaționale și evenimente festive private. Având la activ peste 4000 evenimente găzduite, Summit Events are sala potrivită și pentru următorul Dvs. eveniment important.

Noutăți și media

Impresia
 e ceea ce
 are
 valoare

De asemenea, aș dori să mulțumesc administrației centrului de conferințe, unde a avut loc evenimentul nostru. Sala, personalul, hotelul și restaurantul din cadrul complexului, sunt minunate.

Ulyana Nik

Scoala de Hairstyle "Ulyana Nik"

Stilat / Plăcut / Comod sunt cele trei calități ale acestui local.

Veaceslav Ropot

Privat

Suntem fericiți. Foarte flexibili în privința organizării și achitării. Toate serviciile au fost perfect executate!

Ian Brand-Weiner

OECD

Personalul a dat dovadă de responsabilitate și un grad înalt de profesionalism. Plăcintele de la coffee break au fost apreciate. Conferința a fost un real succes și asta fără îndoială datorită implicarii la toate etapele a personalului Summit. Mulțumim!

Violeta Prepeliță

Misiunea Înalților Consilier UE în Moldova

Rămânem de fiecare dată cu impresii doar pozitive, începând cu persoana de contact, apoi contabilitatea receptivă și flexibilă și nu în ultimul rând personalul pentru suport tehnic și recepția – foarte amabili și pozitivi toți. Mulțumim!

Oxana Buzovici

UORN

Sunt cei mai tari! De fiecare dată dau dovada de profesionalism, flexibilitate, inovație, creativitate, ospitalitate!

Grigore Gurau

Facebook review

Un restaurant mega super, mâncarea gustoasă, decor superb, deservirea la nivel, atmosferă plăcută.
Sunt foarte mulțumită că am ales anume acest local ca să sărbătorim ziua noastră specială.
Multumim echipei Summit Events, sunteți the best!!!

Valeria Romanova

Privat